Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimele zile la Primărie: Gheorghe Falcă a anunțat când îi va înceta mandatul de primar și comisiile din care va face parte în Parlamentul European

Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad și primarul în funcție al municipiului, a anunțat astăzi, când îi va înceta mandatul de primar și a vorbit despre comisiile din care va face parte în Parlamentul European.

Ultimele zile la Primărie: Gheorghe Falcă a anunțat când îi va înceta mandatul de primar și comisiile din care va face parte în Parlamentul European
Comentează 0

Ales europarlamentar în urma alegerilor din 26 mai, Falcă a fost obligat să opteze între funcția de primar și calitatea de europarlamentar. „Ieri am depus documentele prin care am optat între cele două funcții alese, care au plecat spre Prefectură. Acestea vor intra în vigoare pe 28 iunie, când voi face preda mandatul de primar”, a declarat Gheorghe Falcă. Acesta a ținut să menționeze că vinerea viitoare, începând cu ora 13, va avea loc o ședință de consiliu, la Filarmonică, în care va fi ales primarul interimar al Aradului, în persoana lui Călin Bibarț, și viceprimarul interimar, în persoana lui Ionel Bulbuc, cei doi fiind propuși pentru aceste funcții de Partidul Național Liberal. Având în vedere că liberalii au majoritatea în CLM, nu va fi niciun fel de problemă ca propunerile să se transforme în realitate.

În ceea ce privește mandatul de europarlamentar, Gheorghe Falcă susține că și-l va prelua în urma unei ședințe festive care va avea loc la Strasbourg. Mai mult, a vorbit și despre comisiile din care va face parte în Parlamentul European. „Am fost deja, săptămâna trecută, la cea de a doua întâlnire a eurodeputaților PPE. S-au făcut repartizările pe comisii. Am cerut Comisia de Transporturi, ca și comisie principală. Voi fi, de asemenea, membru în Comisia de Petiții, iar membru supleant în Comisia de Muncă”, a ținut să precizeze președintele PNL Arad.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite