Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Canicula ne mai ocoleşte o perioadă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 2-15 iulie, fiind aşteptată o vreme frumoasă, cu temperaturi văratice, însă fără a depăşi pragul caniculei.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Canicula ne mai ocoleşte o perioadă
Comentează 0

PROGNOZA METEO BANAT

În prima săptămână vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, astfel încât temperaturile maxime vor atinge, în medie, 29 de grade în data de 06 iulie. Ulterior vor scădea ușor spre valori medii de 27 de grade în data de 08 iulie, apoi vor crește din nou ușor și treptat până la sfârșitul intervalului, spre 31 de grade, în medie. Temperaturile minime vor fi în creștere treptată în prima săptămână de prognoză, de la aproximativ 10 grade în prima zi, până spre 16 grade în data de 07 iunie. Ulterior, variațiile vor fi nesemnificative astfel că, pe parcursul intervalului 08 -15 iulie, media temperaturilor minime se va menține în jurul a 16 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 05- 15 iulie.

PROGNOZA METEO CRIŞANA

La începutul intervalului, vremea se va afla într-un proces de încălzire, temperaturile maxime urmând a atinge în medie 28...29 de grade în 07 iulie, pornind de la 23 de grade în prima zi. Ulterior, în intervalul 07 – 11 iulie variațiile nu vor fi notabile de la o zi la alta, urmând astfel ca media temperaturilor maxime să se mențină în jurul a 27...28 de grade. În perioada imediat următoare, între 12 și 15 iulie, temperaturile maxime vor crește ușor de la o zi la alta, atingând în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, în medie, 30 de grade. În intervalul 02- 07 iulie, temperaturile minime vor crește de la medii de 10 grade în prima zi, spre 15...16 grade la sfârșitul acestuia, apoi, până în data de 15 iulie, variațiile vor fi nesemnificative, minimele menținându-se în jurul mediei de 15 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 06- 15 iulie.

PROGNOZA METEO TRANSILVANIA

Vremea se va afla într-un proces de încălzire în prima parte a intervalului, când valorile medii ale temperaturilor diurne vor crește de la 20 de grade în prima zi, până spre 27 de grade în data de 06 iulie. Ulterior, nu vor fi variații semnificative astfel că, în perioada 07- 11 iulie, temperaturile maxime se vor menține în jurul mediei de 26 de grade. Din 12 iulie maximele vor crește ușor și treptat, atingând la sfârșitul intervalului de prognoză în medie 28...29 de grade. În ceea ce privește regimul nocturn, acesta va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel minimele vor crește până la medii de 14 grade în data de 07 iulie, pornind de la 8 grade în primele zile ale intervalului, pentru ca ulterior, până la finalul celei de-a doua săptămâni, variațiile să nu fie notabile, urmând ca temperaturile minime să se mențină în jurul a 13...14 grade, în medie.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 06 – 15 iulie.

PROGNOZA METEO MARAMUREŞ

Parcursul temperaturilor maxime va fi similar cu cel al minimelor. Astfel, în prima săptămână, temperaturile diurne vor crește treptat până spre valori medii de 28 de grade în data de 06 iulie, ulterior, în intervalul 07 – 11 iulie, maximele se vor menține în jurul a 27 de grade, pentru ca apoi, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, să urce spre o valoare medie de 29 de grade. Minimele vor fi în creștere până în data de 07 iulie, pornind de la o medie de 9 grade în 02 iulie, apoi până la sfârșitul intervalului se vor menține în jurul valorii de 14 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 05 -15 iulie.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite