Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Topul celor mai bune clase ale liceelor din judeţ, în funcţie de ultima medie cu care s-a intrat

Ministerul Educaţiei a dat astăzi publicităţii rezultatele repartizării computerizate în licee şi şcoli profesionale. Astfel, în cele ce urmează vă prezentăm un top al celor mai bune specializări ale liceelor, şi în subsidiar al celor mai căutate licee din judeţ, în funcţie de ultima medie cu care s-a intrat.

Topul celor mai bune clase ale liceelor din judeţ, în funcţie de ultima medie cu care s-a intrat
Comentează 0

La fel ca şi atunci când vorbim despre Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, pe primele poziţii se află două colegii naţionale care nu mai au nevoie de nicio prezentare, în speţă Colegiul Naţional „Moise Nicoară” şi Colegiul Naţional „Preparandia-Dimitrie Ţichindeal”.

Astfel, la „Moise”, la clasa de Ştiinţe ale Naturii (rom-eng) ultima medie de intrare a fost 9.52, la „Peda”, în clasa de Matematică-Informatică ultima medie a fost 9,05, poziţia a III-a a podiumului fiind ocupată tot de către o specializare de la Moise, mai exact cea de Matematică-Informatică, unde ultima medie a fost 8,87.

De menţionat că în top 10 specializări s-au mai aflat Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” şi Colegiul Naţional „Vasile Goldiş”.

Intraţi AICI pentru a vedea lista completă a specilizărilor din judeţ şi mediile cu care s-a putut intra.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite