Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Toate modelele din seria iPhone 14 vor avea ecrane de 120Hz și 6GB de RAM

Toate modelele din seria iPhone 14 vor avea ecrane de 120Hz și 6GB de RAM
Comentează 0

Probabil că nu vom vedea telefoanele din seria iPhone 14 până în septembrie, dar avem parte de o mulțime de scurgeri de informații și zvonuri între timp. Acum avem vești despre upgrade-uri care ar putea veni la toate modelele din viitoarea gama Apple iPhone 14.

Conform unei informații făcute publice de analistul Jeff Pu, via Tech Radar, fiecare model din seria Apple iPhone 14 va veni cu un afișaj ProMotion cu o rată de actualizare de 120Hz. Aceasta este o caracteristică aflată în prezent în exclusivitate pentru modelele Pro și Pro Max când vine vorba de iPhone 13.

ProMotion înseamnă că ratele de reîmprospătare pot fi ajustate după cum este necesar, în funcție de ceea ce este pe ecran la momentul respectiv. Caracteristica poate ajuta, de asemenea, la gestionarea duratei de viață a bateriei prin reducerea ratei de reîmprospătare la un nivel mai scăzut pentru afișarea conținutului static. Modelele Apple, până la iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max nu au venit cu o rată de actualizare de 120Hz. Nici modelul vedetă Apple iPhone 12 Pro Max, din seria anterioară nu a avut o rată de actualizare de 120Hz, în schimb telefoanele emblematice ale rivalului Samsung au venit cu această rată de reîmprospătare.

Din aceeași sursă aflăm că cele mai ieftine două modele de iPhone 14 vor veni cu 6GB de memorie RAM mai degrabă decât 4GB, cum au iPhone 13 Mini și iPhone 13. Se pare că nu va exista nicio schimbare aici pentru modelele Pro.

Gama iPhone 14 din acest an este de așteptat să se schimbe puțin, dar vom avea în continuare două modele mai ieftine și două modele Pro mai scumpe. Adică Apple iPhone 14; un iPhone 14 Max mai mare; Apple iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Acest Apple iPhone 14 Max înlocuiește efectiv modelul iPhone 13 Mini din gamă.

Se așteaptă ca modelele Pro și Pro Max să primească un modul de cameră din spate îmbunătățit, cu o camera principală de 48 MP. Aceste modele ar putea începe și cu 256GB de stocare internă, în creștere de la stocarea actuală de 128GB.

Recent au apărut informații că iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max s-ar putea să renunțe la notch-ul familiar al afișajului și să se bazeze în schimb pe două decupaje mai mici – unul circular și unul în formă de pastilă – pentru a găzdui camera selfie, tehnologia Face ID și tot ce se află în prezent în crestătură.

În privința modelele mai scumpe, s-ar putea să fie și mai scumpe în acest an. Se zvonește că iPhone 14 Pro începe de la 1.099 de dolari în SUA (în creștere de la 999$), în timp ce iPhone 14 Pro Max se pare că va costa 1.199 de dolari și mai mult în SUA (comparativ cu 1.099$ pentru iPhone 13 Pro Max).

Sursa Foto: techradar.com


Scrie un comentariu

trimite