Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Termen prelungit pentru proprietarii de clădiri care vor să intre în programul de sprijin lansat de Primărie

Arădenii care doresc să-și depună dosare pentru a intra în programul de sprijin lansat de Primărie, pentru proprietarii de clădiri din zonele de acțiune prioritară, au la dispoziție 90 de zile în plus. Motivul? Situația apărută ca urmare a instituirii stării de urgență și a stării de alertă.

Termen prelungit pentru proprietarii de clădiri care vor să intre în programul de sprijin lansat de Primărie
Comentează 0

Asta, în condițiile în care, pe ordinea de zi a ședinței CLM de joi a fost introdus un proiect de hotărâre în acest sens.

„Art. I. Hotărârea nr. 42/31.01.2020 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind aprobarea din Regulamentul de aplicare a Legii nr.153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor, cu modificările și completările ulterioare, pentru zone de protecție a monumentelor istorice și pentru zonă monumente protejate în municipiul Arad – Program de sprijin financiar acordat proprietarilor de clădiri din zonele de acțiune prioritară din municipiul Arad, se modifică și se completează după cum urmează:

1. Anexa la Hotărârea Nr. 42/31.01.2020 a Consiliului Local al Municipiului Arad, Regulament de aplicare a Legii nr. 153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor, cu modificările și completările ulterioare, pentru zone de protecție a monumentelor istorice și pentru zonă monumente protejate în municipiul Arad – Program de sprijin financiar acordat proprietarilor de clădiri din zonele de acțiune prioritară din Municipiul Arad, Cap. IX, Art.25, se introduce un nou alineat (3'), care va avea următorul cuprins: «Termenul de depunere a dosarelor de 60 de zile de la publicarea anunțului de participare menționat la alin.(3) se prelungește cu încă 90 de zile, ca urmare a situației excepționale generată de situația de urgență și de alertă.»”, se arată în proiect.

De menționat că programul se adresează proprietarilor de clădiri care nu își pot permite să-și renoveze fațadele.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite