Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tensiuni pe scena politică: negocieri de ultima oră. Liberalii se reunesc din nou - Numele de premier de pe masa lui Iohannis

Continuă tensiunile pe scena politică. Sunt negocieri intense pentru formarea noului guvern. PNL decide pe cine susține pentru funcția de premier, după ce în urmă cu o seară liberalii au discutat cu președintele Klaus Iohannis. Nicolae Ciucă pare a fi varianta acceptată și de președinte. USR nu susține însă soluția PNL. Calcule se fac și în PSD.

Tensiuni pe scena politică: negocieri de ultima oră. Liberalii se reunesc din nou - Numele de premier de pe masa lui Iohannis
Comentează 0

Liberalii se întâlnesc, miercuri, în Biroul Politic Național pentru a stabili numele celui pe care îl vor prezenta la consultările de la Cotroceni.

Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, a spus, despre desemnarea lui Nicolae Ciucă ca premier al viitorului Guvern, că “nu neapărat soluția militară este cea mai bună”. Barna atrage atenția că USR-PLUS nu va fi doar „partidul care ajută PNL să guverneze”.

Întrebat ce părere are despre posibila desemnare de către PNL a lui Nicolae Ciucă în funcția de premier al viitorului Guvern, Dan Barna a afirmat: „Aștept să avem consultările la Cotroceni și în urma acestor consultări vom vedea și care va fi poziția noastră. Ca principiu, suntem o țară europeană, nu neapărat soluția militară este cea mai bună, dar hai să avem aceste consultări și vedem apoi despre ce discutăm”.

Dan Barna susține că propunerea USR-PLUS pentru funcția de prim-ministru este Dacian Cioloș, care are “are experiența, credibilitatea și anvergura europeană”.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite