Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăr care a încercat să oprească un furt în centrul Aradului, ameninţat de hoţ cu un cuţit

Tânăr care a încercat să oprească un furt în centrul Aradului, ameninţat de hoţ cu un cuţit
Comentează 1

Un furt a avut loc în urmă cu câteva minute în centrul Aradului, mai exact în prima parcare dintre liniile de tramvai. O doamnă care şi-a parcat maşina, nu a fost atentă că un hoţ dădea târcoale maşinii sale, iar când aceasta s-a îndreptat hoţul a deschis uşa maşinii şi a sustras din portofelul lăsat în maşină o sumă de bani. Toată faza a fost observată de Cristian Igna, un tânăr care se afla în pauza de serviciu. 

„Când am văzut că acesta a sustra bani dintr-un portofel, am tâşnit de pe trotuar în parcarea dintre linii după hoţ. L-am ajuns, iar în dreptul Bisericii Roşie am reuşit să îl pun la pământ. Acesta s-a ridicat şi a scos un cuţit la mine. A luat-o din nou la fugă, am încercat să îl urmăresc de la distanţă, dar i-am pierdut urma”, a declarat Cristian Igna.

Tânărul a anunţat un echipaj al Jandarmeriei care patrula pe centru, iar în aceste momente sunt în căutarea cuţitarului. Este vorba de un bărbat de până în 45 de ani, aproximativ 1,65 m care purta la momentul incidentului o geacă roşie. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite