Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SYA Experience la Expo Arad / UPDATE: A doua seară a SYA Experience a fost anulată

SYA Experience la Expo Arad  / UPDATE: A doua seară a SYA Experience a fost anulată
Comentează 2

Update 1 A doua seară a SYA Experience a fost anulată

„Ne aflăm în situația ingrată de a trebui ca din motive de siguranță să anulăm cea de a doua zi a Festivalului SYA EXPERIENCE 2023. Cel mai important lucru la care trebuie să ne gândim este viața și sănătatea spectatorilor, artiștilor, voluntarilor, comerciantilor etc. După ce furtuna extrem de violentă din noaptea trecută a adus prejudicii întregului spațiu pregătit pentru festival, lucru pe care eram pregătiți să îl remediem cu un efort susținut, a apărut notificarea de furtună severă pentru seara și noaptea următoare. Am postat în imagine previziunea, care este edificatoare. MESAJUL pe care vrem să îl transmitem pe această cale tuturor spectatorilor, susținătorilor, partenerilor și sponsorilor și, în general, publicului interesat de oferta SYA EXPERIENCE, este acela că FIECARE dintre artiștii care se află în line-up-ul Festivalui, va fi invitat – fie în evenimente de sine stătătoare, fie în cuplaje de maximum doi - anunțate din timp și în locații acoperite, pentru ca cei care au achiziționat bilete și abonamente la SYA (inclusiv donatorii de sânge) să îi poată vedea și auzi. Este o formă de respect pentru publicul AUTENTIC iubitor de spectacol de calitate, care înțelege eforturile care stau în spatele producerii unui asemenea eveniment. Toate categoriile de bilete și abonamente achiziționate se vor păstra. Vom reveni cu anunțarea datelor si locațiilor în care vor avea loc spectacolele. Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere”, au scris pe pagina de Facebook organizatorii. 


”SYA Experience se desfășoară la Expo Arad în 23 și 24 iunie și vine cu un program variat și complex, care să însemne o adevărată experiență muzicală dedicată publicului arădean” (Ruben Galiș)

În 23 iunie au fost:

– Ribozom
– Farfarello (Germania)
– Flamencusión (Spania)
– Damian Drăghici – „Meditații lăutărești”
– Vasovski Symphonic (Ungaria)
– Gigi Radics (Ungaria)

În 24 iunie vor fi:
– Bianca Ștefania
– Bogdan Selagea
– Anamaria Kiss
– Ceitrei
– Jazzybit
– Amadeus & Orchestra Sabin Drăgoi
– Bega Symphony Orchestra
– Radu Popa (dirijor)
– Răzvan Suma
– Nicoleta Brola (soprană)
– State Irimiea Eduard Konstantin
– Vlad Paven
– Ingrid Nicolaescu
– Daniel Zah

Programul spectacolelor se va desfășura în intervalul orar 18 – 24. Accesul în incinta Expo Arad va fi posibil începând cu ora 16.

 

Galerie foto (163)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite