Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stare de alertă în Germania: doi morți și mai mulți răniți, după ce o mașină a intrat în mulțime, în orașul Trier

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite, astăzi, după ce o mașină a intrat în zona pietonală în orașul Trier, din vestul Germaniei, a anunțat poliția, într-o postare pe contul de Twitter. Centrul orașului a fost securizat de urgență, iar o persoană a fost arestată, relatează The Sun

Stare de alertă în Germania: doi morți și mai mulți răniți, după ce o mașină a intrat în mulțime, în orașul Trier
Comentează 0

Potrivit primelor informții, cel puțin 15 persoane au fost rănite în urma incidentului petrecut în vestul Germaniei. Informația a fost confirmată, de asemenea, și de primarul din Trier pentru postul public de televiziune SWR. 

O persoană a fost arestată, au spus polițiștii.

Poliția a declarat pe Twitter: "Am arestat o persoană, un vehicul a fost securizat. Două persoane au murit, conform indicațiilor preliminare. Vă rugăm să evitați în continuare centrul orașului."

Uwe Konz, șeful biroului de presă al poliției din Trier, a declarat pentru BILD: „După ce a condus prin zona pietonală, mai multe persoane au fost rănite. Medicii sunt în prezent la fața locului".

Aceeași sursă susține că pentru moment nu se pot trage concluzii dacă a fost sau nu vorba despre un act terorist.

Potrivit ziarul local Trierischer Volksfreund, totul s-a petrecut după ce o mașină care venea din Porta Nigra către piața principală și apoi s-a îndreptat spre Fleischstrasse, unde au fost rănite mai multe persoane.

Un martor ocular a raportat că un Range Rover de culoare gri închis a trecut prin Brotstraße cu viteză mare. Oamenii au fost pur și simplu aruncaţi prin aer, povesteşte el.

Școlile din centrul orașului au fost imediat informate despre incident și blocate, relatează ziarul.

Se pare că părinții ar fi fost chemați la scurt timp după ora 14:00 să-şi ia copiii de la școală, deoarece acestora nu li s-ar permite să meargă singuri acasă.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite