Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sorin Oprescu a fost prins în Grecia, unde a cerut azil politic. Fostul primar are de ispăşit 10 ani de închisoare

Fostul primar al Capitalei nu va sta mult departe de braţul legii, fiind, se pare, prins la Atena. Ca şi în cazul Elenei Udrea, va urma un proces de extrădare.

Sorin Oprescu a fost prins în Grecia, unde a cerut azil politic. Fostul primar are de ispăşit 10 ani de închisoare
Comentează 0

Sorin Oprescu ar fi cerut azil politic în Grecia. Fostul primar a fost reţinut şi încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranţă.  „La data de 17 mai a.c., în urma activităţilor investigative şi de cooperare poliţienească, efectuate de Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia Operaţiuni Speciale, Direcţia de Investigaţii Criminale, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, în colaborare cu Centrul SELEC şi poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din Atena, au depistat, în zona oraşului Atena, un bărbat, de 70 de ani, urmărit la nivel internaţional”, a anunţat Poliţia Română.

Sorin Oprescu a fost localizat de Interpol la Atena. Victor Ciutacu a anunţat în direct la Romania TV că fostul primar ar putea fi extrădat în ţară de instanţele din Grecia. Conform surse citate, Oprescu a fost localizat de dimineaţă, iar Poliţia Română a fost informată telefonic, urmând să aibă loc şi un schimb oficial de documente. Se pare că Oprescu a fost capturat de o echipă Enfast (European Network of Fugitive Active Search Teams).

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite