Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoferul care a fugit când polițiștii au descoperit cele 600 de baxuri de țigări a fost arestat preventiv

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un arădean. Acesta a fost arestat preventiv și este cercetat pentru contrabandă.

Șoferul care a fugit când polițiștii au descoperit cele 600 de baxuri de țigări a fost arestat preventiv
Comentează 0

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii economici, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în data de 28 mai, a fost identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că acesta, în ziua de 24 mai a.c., ar fi condus un autotren cu semiremorcă pe DN7, și ar fi fugit de la fața locului când a fost oprit de polițiștii Serviciului Rutier pentru verificări. În remorca autotrenului au fost depistate peste 600 de baxuri de țigarete de contrabandă.

În ziua de 2 iunie, bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza municipiului, în urma audierilor fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de de zile.

Având în vedere complexitatea cauzei, aceasta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, sub coordonarea căruia polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.


Scrie un comentariu

trimite