Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și-au satisfăcut nevoile lângă locul de joacă

În această săptămână, în numai trei zile, polițiștii locali de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au identificat și sancționat nouă fapte de încălcare a Legii nr. 61/1991, respectiv a HCLM nr. 297/2015, a unor persoane „certate cu legea”, care „înțeleg” să respecte normele de conviețuire socială, aruncând gunoaie și consumând alcool pe domeniul public. 

Și-au satisfăcut nevoile lângă locul de joacă
Comentează 0

„Astfel, la sesizările transmise de cetățeni prin Dispeceratul Poliției Locale, echipajele s-au deplasat la locațiile indicate, constatând contravențiile săvârșite pe străzile Tribunul Dobra, Bulevardul Revoluției, Pionierilor, Cloșca, Alba Iulia, Aleea Amara, Bumbacului, Piața Caius Iacob, respectiv Piața Spitalului. Persoanele responsabile de mizeria creată au fost amendate, iar arealele afectate au fost curățate chiar de către contravenienți. Unii indivizi au fost «înzestrați» cu «multă creativitate», reușind să găsească «soluția ideală» de depozitare a deșeurilor voluminoase (crengi) chiar pe un locul de parcare concesionat ori în fața casei unor alte persoane.
Totodată, polițiștii locali, semnalați de cetățeni, au aplicat trei amenzi unor persoane necivilizate, care au procedat la satisfacerea nevoilor fiziologice în parcul din Piața Caius Iacob, foarte aproape de locul de joacă unde se aflau copii, deși toaleta se afla la câțiva pași, respectiv în parcul situat pe strada Bumbacului. Bărbații își au domiciliul în alte județe, aflându-se în municipiul Arad de câteva zile, în vederea găsirii unui loc de muncă.
Reamintim cetățenilor semnalarea faptelor similare la Serviciul Dispecerat/DGPL Arad, la numărul gratuit de telefon 0257/939”
, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Sursa foto: Poliția Locală

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite