Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și a fost MISS ARAD 2023

Și a fost MISS ARAD 2023
Comentează 0

Finala concursului județean de frumusețe Miss Arad a avut loc în data de 3 august, la Vechiul Cazinou din Arad, evenimentul fiind  la a XVIII-a ediție.

Tinerele care au participat la Finală, au trecut de preselecția din luna iunie, organizată la Atrium Mall sau sunt câștigătoarele concursurilor de frumusețe locale: Miss Pecica, Miss Sântana și Miss Ineu, realizate de Organizația Miss Arad, în parteneriat cu primăriile respective. Organizarea proiectului este conceput pentru a îngloba principiile de echitate între fetele din mediul rural şi cele din mediul urban, promovarea unei competiţii sănătoase, precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale şi caritabile, dar și pentru a oferi oportunități tinerelor în domenii precum designul vestimentar, dansul, coregrafia de spectacol și modeling. Membrii juriului au fost personalități din domeniul social, media, cultural și din industria frumuseții. Evenimentul a fost prezentat de Nicoleta Pavel și Bogdan Costea.

 Toții banii obținuți din încasări vor fi donați în scop caritabil, fiind susținut astfel cazul Simonei-Andreea Merce, diagnoticată cu Atrofie de nerv optiv post nevrită optică.

Concursul Județean de Frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și Angels Events, cu susținerea instituțiilor:  Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură  Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Juriul a decis ca premiile să fie împărțite în felul următor:

MISS ARAD 2023- Andreea Morgociu

LOCUL  II- Anghel Alisya

LOCUL III- Rucsandra Moise

MISS FOTOGENIE  -Gabriela Maria Moise

MISS HNI- Rucsandra Moise

MISS REMAX- Rucsandra Moise

MISS TRESOR- Andreea Morgociu

MISS MOMIROV- Andreea Morgociu

MISS BRIS SKIN- Andreea Semeniuc

MISS ALCALINA LIFE – Alisya Maria Anghel

MISS  EQ- Andreea Morgociu

MISS SONNENLINE- Rucsandra Moise

MISS MEDIA- Alexandra Anton

MISS ELEGANȚĂ-  Maura Selegean

MISS BEAUTY-  Gabriela Moise

MISS BEAUTIFUL HAIR- Rucsandra Moise

MISS ACTIV CLUB- Andreea Morgociu

MISS POPULARITATE- Andreea Morgociu

 

 

Galerie foto (537)

Articole asemanatoare