Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Seria Honor 100 va putea face fotografii de o calitate incredibilă

Seria Honor 100 va putea face fotografii de o calitate incredibilă
Comentează 0

În general scriem mai multe despre Samsung și Apple, principalii producători mondiali de telefoane mobile. Dar, sunt pe piață și companii ca Xiaomi, Motorola, Sony sau Oppo, care produc telefoane foarte bune și apreciate de utilizatori. Între aceste din urmă companii se află și Honor, care în scurt timp va lansa seria Honor 100.

Potrivit MymartPrice, seria Honor 100 va fi lansată pe 23 noiembrie. Viitoarele smartphone-uri din seria Honor 100 vor oferi un nivel foto SLR (single-lens reflex), potrivit directorului executiv al Honor, Yang Yang. Se așteaptă ca smartphone-urile din gama Honor 100 să fie alimentate de procesorul Snapdragon 8 Gen 2, un procesor bun, chiar dacă vechi de un an. Seria Honor 100 va oferi suport de încărcare rapidă de până la 100 W, după cum a arătat certificarea 3C cu câteva zile în urmă.

Compania Honor din China a confirmat recent data lansării gamei Honor 100, probabil două dispozitive, cum ar fi Honor 100 și Honor 100 Pro. Înainte de lansarea oficială, Honor a dezvăluit câteva detalii cheie despre aceste viitoare smartphone-uri. Cel mai important, inima acestor două modele va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 8 gen 2. Vă reamintim că acest procesor se află și pe Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, dar este special fabricat pentru această serie Samsung, fiind puțin mai puternic și mai rapid.

Sunt informații că cele două telefoane emblematice din seria Honor 100 vor avea o cameră principală de 50 MP și o cameră cu teleobiectiv. Modelul Honor 100 Pro va avea suplimentar o cameră la spate, dar momentan nu se cunosc detalii despre aceasta. Camera selfie de 32 MP de pe precedentele modele Honor 90, Honor 90 Pro să treacă pe Honor 100 și Honor 100 Pro.  Cele două / trei camere se vor afla într-un modul foto oval neregulat, în partea stângă sus la spate.

Ambele dispozitive vor avea o baterie de 5.000 mAh și vor oferi încărcare rapidă de până la 100 W, așa cum a confirmat certificarea 3C cu câteva zile în urmă. Honor 100 se va lansa în opțiunea de culoare albă, iar modelul Pro va fi disponibil în varianta de culoare Violet. Merită remarcat faptul că în timpul lansării vor fi disponibile mai multe opțiuni de culoare pentru aceste dispozitive.

Cele două smartphone-uri vor rula pe MagicOS, un sistem de operare Android personalizat dezvoltat de Honor. MagicOS a fost anunțat pentru prima dată în noiembrie 2022 și a fost lansat publicului în martie 2023.

Chiar dacă Honor 100 și Honor 100 Pro vor apărea pentru prima dată în China, există șanse mari ca cel puțin unul dintre cele două modele să fie lansat și pe piețele globale, urmând tendința stabilită de seriile anterioare. Honor nu a dat momentan nicio informație despre preț.

Foto: Honor


Scrie un comentariu

trimite