Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea a făcut demersuri la Bucureşti pentru Cetate şi modernizarea căii ferate Arad-Timişoara

Deputatul Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad, a făcut, săptămâna aceasta, demersuri la Bucureşti pentru Cetatea Aradului şi modernizarea căii ferate Arad-Timişoara.

Sergiu Bîlcea a făcut demersuri la Bucureşti pentru Cetate şi modernizarea căii ferate Arad-Timişoara
Comentează 0

„I-am reamintit ministrului apărării, Nicolae Ciucă, dorința comunității noastre de a pune în valoare Cetatea Aradului, așa cum se procedează peste tot în Europa cu astfel de obiective. I-am adresat domnului ministru o întrebare legată de pașii următori pentru a pregăti investițiile prin care putem valorifica Cetatea.

De asemenea, i-am adresat o întrebare ministrului transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a vedea care este stadiul modernizării căii ferate Arad – Timișoara. Este o investiție pe care o voi monitoriza cu atenție, esențială pentru dezvoltarea Aradului. Pe lângă  creșterea vitezei de deplasare a trenurilor și mobilitate crescută pentru oameni și pentru trenurile de marfă, presupune un nou pod peste Mureș și scoaterea unei mari părți a traficului feroviar din Micălaca”, a scris pe Facebook Sergiu Bîlcea.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite