Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scene şocante în metrou! Un tânăr fumează şi ameninţă călătorii, sub ochii agenţilor de pază

Un tânăr a făcut scandal la metrou şi a ameninţat călătorii, fără ca nimeni să intervină. Băiatul fuma nestingherit în tren şi i-a injurat pe cei care i-au atras atenţia. Cel mai grav este că niciun agent de pază nu şi-a făcut datoria.

Scene şocante în metrou! Un tânăr fumează şi ameninţă călătorii, sub ochii agenţilor de pază
Comentează 0

Te-am deranjat cu ceva? Te deranjează fumul? F***-*i morţii în gât!”, sunt cuvintele pe care tânărul i le adresează unei femei în vârstă care se afla în metrou.

Toată scena s-a petrecut într-o garnitură care circula între Dristor şi Gara de Nord, sub ochii angajaţilor de la metrou şi ai agenţilor de pază. Unul dintre martori a scos telefonul şi a filmat scenele. Tânărul, despre care călătorii spun că părea beat sau chiar drogat, fuma fără nici o jenă şi îi ameninţa pe cei care îl deranjau.

Unde sunt poliţiştii,sau persoanele care asigură paza la metrou? Nu era nimeni cu un tel sa-i sune ca sa se urce la următoarea staţie la care opreste metroul? Atât de laşi au ajuns românii? Pt un astfel de specimen nu există pedeapsa?/ Nu erau barbati, acolo, care sa ia atitudine? Era un drogat obosit/ Am vrut sa fac o poza in vagonul de metrou si cel de la paza metroului m- a oprit spunandu-mi ca este interzis. Unde era paza acum? Ar trebui postat pe ce linie in ce data si la ce ora s-a intamplat, ca cei care nu erau la datorie sa fie trasi la raspundere...”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la filmuleţ.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite