Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a râs în hohote la Teatrul de vară (FOTO)

Spectacolul "Te iubesc dar nu pe tine" s-a jucat cu casa închisă, miercuri seara, la Cinema Arta. Începând de acum, in zilele de miercuri când plouă, Teatrul de vară se va muta la Cinema Arta iar dacă vremea e frumoasă, spectacolele se vor juca în loc ştiut, curtea Centrului Cultural Județean Arad.

S-a râs în hohote la Teatrul de vară (FOTO)
Comentează 0

"Te iubesc dar nu pe tine" este un spectacol care completează seria comediilor scrise de Andreas Petrescu. ”Te iubesc dar nu pe tine” înseamnă mai mult decât un spectacol în care patru actori – Paula Chirilă, Anca Dinicu, Andreas Petrescu şi Leonid Doni - își dau rapid și natural replicile și e deasupra hohotelor de râs ale sutelor de spectatori care intră în joc toți odată; înseamnă o stare care te prinde și te trage în interiorul piesei ca într-un carusel.

O seară reuşită, cu actori de primă mână, bună dispoziţie şi public minunat. Aşa poate fi descrisă seara de miercuri, pe scurt.

Săptămâna următoare, în 4 iulie, începând cu ora 20.00, la Teatrul de vară se va juca spectacolul “Ileana, Principesă de România”, după romanul autobiographic “Trăiesc din nou”. În distribuţie o regăsim de Liana ceterchi.

Galerie foto (50)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite