Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a râs în hohote la Teatrul de Vară

S-a râs în hohote la Teatrul de Vară
Comentează 0

Teatrul de Artă Bucureşti a revenit la Arad cu o comedie „acidulată”, o farsă plină de replici strălucitoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt, cu Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel în rolurile principale.

„Şi veni bărbatul la femeie” este primul spectacol în regia lui Bogdan Budeş, cunoscut ca traducător al mai multor piese de teatru din dramaturgia rusă şi nu numai, absolvent al Facultăţii de Regie.

Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel, colegi de generaţie la ATF, au jucat împreună cu succes, cu mulţi ani în urma, la Teatrul Studenţesc Podul în spectacolul “Doi pudeli”, un text de acelaşi Semion Zlotnikov. 

În prima parte a serii au urcat pe scenă Anda Gheorghiță și Oana Gureanu, eleve ale Şcolii Populare de Arte Arad, de la secţiile Canto şi Actorie, care au pregătit două momente artistice de excepţie.

Și de această dată, cele două tinere au primit diplome de participare la evenimentul cultural al verii – Teatrul de Vară Ethos – din partea lui Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

 

Galerie foto (111)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite