Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Românii preferă să muncească la stat, pentru bani mai mulţi şi stabilitate; ce posturi de acest fel sunt disponibile în judeţ

Românii preferă să muncească la stat, unde salariul mediu este mai mare cu aproximativ 1.000 de lei în comparaţie cu mediul privat, unde există o stabilitate crescută a locului de muncă, programul este în general fix, iar nivelul stresului este mult mai mic în comparaţie cu mediul privat.

Românii preferă să muncească la stat, pentru bani mai mulţi şi stabilitate; ce posturi de acest fel sunt disponibile în judeţ
Comentează 0

Potrivit stirileprotv.ro, peste 1.260.000 de romani sunt angajați în instituţiile şi autorităţile publice. În creștere cu 13.000, comparativ cu luna ianuarie a anului trecut. Iar slujbele continuă să apară.

Pe platforma posturi.gov.ro sunt afişate toate locurile de muncă disponibile în acest moment în administraţia publică. Sunt 739 de anunţuri, iar cele mai multe la secţiunea funcţii de execuţie, pe perioadă nedeterminată. Cele mai multe posturi libere din administrația publică sunt în București, cu 176 de locuri vacante, urmat de Cluj, cu 42 de posturi, și Timiș, cu 30 de locuri de muncă, scrie greatnews.ro.

Platforma a fost lansată în 2013, într-un demers al Guvernului de a respecta principiul transparenței față de societatea civiă, prin unificarea informațiilor despre locurile libere în autoritățile și instituțiile publice din România într-un portal unic.

În ceea ce priveşte posturile disponibile în momentul de faţă în judeţul Arad, putem spune că nu sunt foarte multe, nici foarte variate. Accesând platforma aflăm astfel că Primăria Săvârşin caută un consilier superior, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad caută un laborant, Primăria Hăşmaş, un inspector, iar Primăria Macea un şofer. De asemenea, mai multe unităţi de învăţământ caută îngrijitori.

Intraţi AICI pentru a vedea toate posturile disponibile pe platformă.

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite