Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Româncă răpită şi violată de... un POLIŢIST elveţian; cu ce se ocupa victima

Românca acuză un polițist că a răpit-o și violat-o, iar colegii lui au mușamalizat incidentul. 

Femeia a declarat pentru publicația RTS faptul că în urmă cu cinci ani, mai exact în aprilie 2018 a fost răpită din cartierul Champel din Geneva. În noaptea de 2 spre 3 aprilie, femeia a povestit cum un polițist aflat în concediu a agresat-o sexual și a răpit-o. Femeia susține că totul a fost mușamalizat de către polițistul acuzat și de un ofițer superior, scrie comisarul.ro.

Româncă răpită şi violată de... un POLIŢIST elveţian; cu ce se ocupa victima
Comentează 1

„Acest bărbat m-a violat și m-a ținut în mașina lui. Dacă nu aș fi fugit, mi-ar fi luat viața”, a declarat românca, fostă lucrătoare sexuală în Elveția, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Potrivit femeii, totul a început în jurul orei 22 când bărbatul a abordat-o și i-a spus să îl însoțească. Cei doi au stabilit prețul iar apoi au căutat un loc discret, scrie roelvetia.ch, care citează rts.ch.

„Acolo, am început să nu mă mai simt în siguranță. I-am tot spus că suntem prea departe. De îndată ce a parcat mașina, mi-a blocat ușa, și-a scos ecusonul și mi-a spus că este polițist. După spusele lui, trebuia să fac ce vrea, sau mă expulza în țara mea. Am început să plâng, să țip. L-am întrebat de ce face asta. Pentru mine era o chestiune de viață sau de moarte”, a povestit românca.

Fosta lucrătoare sexuală a precizat că bărbatul mirosea puternic a alcool.

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: taylorring.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite