Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REVOLTĂTOR: medic pediatru din Timişoara prins în timp ce voia să facă sex cu un băiat de 16 ani; sacţiunea primită este de NECONCEPUT

Potrivit stiripesurse.ro, un medic pediatru de 41 de ani, din Timişoara, a fost prins de Poliţie, în compania unui monor de 16 ani. Cei doi se pregăteau să facă sex într-o maşină parcată. În ceea ce priveşte pedofilul, mai trebuie spus că acesta lucrează la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu. 

REVOLTĂTOR: medic pediatru din Timişoara prins în timp ce voia să facă sex cu un băiat de 16 ani; sacţiunea primită este de NECONCEPUT
Comentează 0

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezenta acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată”, susţin reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Intraţi AICI pentru detalii.

Potrivit adevărul.ro, pedofilul a fost... amendat cu 1.000 de lei, având în vedere că nu a apucat să se bucure de... farmecele minorului. Poate că data viitoare va avea mai mult noroc.

Intraţi AICI pentru dedalii.

Fotografia are rol ilustrativ


Scrie un comentariu

trimite