Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Razie de amploare cu „mascați” în zona orașului Sebiș

În ziua de 22 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai orașului Sebiș, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza de competență a orașului Sebiș.

Razie de amploare cu „mascați” în zona orașului Sebiș
Comentează 0

În cadrul activității, au fost legitimate 246 de persoane și verificate 240 de autovehicule, fiind aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, din care 83 la regimul circulației rutiere, 5 sancțiuni contravenționale conform H.G. 301/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, 2 sancțiuni la regimul armelor și al munițiilor și 3 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G 28/1999, privind aparatele de marcat electronice fiscale. Au fost verificați 18 deținători de arme, 7 societăți comerciale și 7 agenți de pază.

Valoarea totală a sancțiunilor a fost de aproximativ 40.285 de lei, fiind totodată reținute 6 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară periodic, atât în județ cât și în municipiu.


Scrie un comentariu

trimite