Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război în USR-PLUS: Dan Barna oferă funcții în Guvern pentru susținerea din partid

Ies la iveală noi amănunte din culisele USR-PLUS. Se pare că războiul dintre Dan Barna şi Dacian Cioloş este din ce în ce mai puternic. Se pare că Dan Barna ar fi promis funcţii în Guvern pentru cei care îl vor susţine la congresul USR-PLUS.

Război în USR-PLUS: Dan Barna oferă funcții în Guvern pentru susținerea din partid
Comentează 0

Marea miză a Congresului va fi controlul asupra USR PLUS, pentru care se luptă cel puțin trei tabere: „team Barna”, oamenii lui Cioloș și Grupul de la Brașov, din care fac parte lideri precum Allen Coliban, primarul Brașovului, europarlamentarul Nicu Ștefănuță, sau deputatul Cătălin Teniță, apropiat de Dacian Cioloș. 

Surse din conducerea partidului au explicat, pentru Digi24.ro, că Dan Barna i-ar fi promis uneia dintre cele mai vocale personalități din USR PLUS, Cosette Chichirău, un post de ministru, posibil cel de le Economie, în schimbul susținerii candidaturii sale de către filiala Iași. De altfel, Cosette Chichirău a lipsit grăitor de la vizita făcută de Dacian Cioloș la Iași, pentru a le arăta celor din filială către cine se îndreaptă sprijinul său. 

Și ministrul Justiției, Stelian Ion, ar fi primit promisiunea fermă a lui Dan Barna că va fi împiedicată remanierea sa din funcție, dar cu condiția ca organizația de la Constanța să îl sprijine la Congres.

Sursa: www.newsweek.ro

Mai multe detalii AICI.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite