Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD recurge la practici comuniste: Olguța Vasilescu a dat ordin instituțiilor să controleze românii care și-au adus copiii la proteste!

Pentru că nu pot să stopeze sau să contracareze protestele sutelor de mii de români ieșiți în stradă în ultimele săptămâni, PSD utilizează o metodă specific comunistă și anume verificarea părințiilor care și-au adus copiii la aceste manifestații pașnice.

PSD recurge la practici comuniste: Olguța Vasilescu a dat ordin instituțiilor să controleze românii care și-au adus copiii la proteste!
Comentează 0

Olguța Vasilescu, ministrul muncii, a ordonat Autorității Naționale pentru Protecția Copilului, instituție aflată în subordinea sa, să trimită o adresă către Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din țară în care li se solicită funcționarilor informații despre părinții care au mers împreună cu copiii lor la proteste.

Se pare că PSD își dorește să reînvie practicile Securității de dinainte de 1989 și se folosește de instituțiile statului pentru a instaura sentimentul de  frică, crezând astfel că pot controla și șantaja românii și să  pună capăt protestelor pașnice.

Practic, ne aflăm în fața unei acțiuni perfide a guvernului PSD, care după tentativa  nocturnă de a trece Ordonanța pentru amnsitie și grațiere, recurge acum la acțiuni care contravin principiilor democratice.

Olguța Vasilescu, pionul de pe tabla de șah a lui Dragnea, respectă cu sfințenie toate mutările care îi sunt dictate de seful PSD și ignoră atribuțiile specifice unui ministru, acționând mai degrabă în favoarea partidului său, decât în beneficiul românilor.

Cum vor reacționa parlamentarii PSD de Arad la aceste acțiuni?! Rămâne de văzut. Însă după ieșirea în presă a deputatului , Dorel Căprar și a întregii organizații PSD Arad, în care „propune sancţionarea disciplinară a primarului de Iaşi, Mihai Chirica pentru simplul motiv că nu s-a supus ordinelor de partid „ ne putem imagina că pesediștii arădeni respectă linia partidului, impusă de Dragnea și susțin acțiunile Olguței.


Scrie un comentariu

trimite