Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD nu-și respectă obligațiile dar face promisiuni

PSD nu-și respectă obligațiile dar face promisiuni
Comentează 2

Senatorul PSD Mihai Fifor iubește Aradul și crede în România. Iubește atât de tare Aradul încât a vrut să-l sufoce în gunoaie ordonând consilierilor locali PSD să se opună adoptării unei soluții pentru salubritatea orașului. Iubește atât de tare Aradul încât a ordonat consilierilor locali, în frunte cu Adrian Todor (fost administrator la Arterm când această societate a ajuns în pragul falimentului) să facă tot posibilul ca Aradul să piardă un proiect de modernizare a CET-ului în valoare de de peste 9 milioane de franci elvețienii, 70 % la sută fonduri nerambursabile. Toate acestea în condițiile în care PSD Arad are restanțe de peste 750 de milioane de lei vechi la CET!

Senatorul PSD Fifor vorbește despre salariile celor de la CET în timp ce datoriile PSD la CET cresc. PSD nu-și respectă obligațiile dar face promisiuni. Promisiuni electorale plătite cu banii  care ar fi trebuit să-ți plătească datoriile la căldură.

Dar senatorul Fifor crede în România. Într-o Românie condusă de mentorul său, Victor Ponta, plagiator dovedit, cercetat de către DNA în numeroase dosare de corupție. Senatorul PSD Fifor cred în România. În România PSD-ului condus de baronul de Teleorman Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul Referendumului. În România PSD-ului imoral,cu cod etic rămas literă moartă după ce Victor Ponta și Liviu Dragnea au primit derogare pentru candidatură.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite