Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protestul spontan de la Finanţe continuă (FOTO)

Angajaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Arad continuă protestul spontan început ieri. Şi astăzi, începând cu ora 9, finanţiştii arădeni au încetat lucrul, adunându-se în holul instituţiei.

Protestul spontan de la Finanţe continuă (FOTO)
Comentează 0

Asta, în condiţiile în care, ieri, liderii de sindicat din teritoriu au primit un mesaj de la Bucureşti, prin care au fost informaţi că întâlnirea cu ministrul de Finanţe nu a adus nicio noutate.

„Întâlnirea de azi cu ministrul finanţelor nu a adus nicio noutate şi nici nu a prezentat premisele reale ale unei soluţionări pentru revendicările noastre.

Ministrul finanţelor a solicitat un nou răgaz, pentru că primul ministru să studieze documentele transmise de MF (ordonanţa egalizare salarii şi memorandum) şi ne-a sugerat să solicităm o întâlnire cu premierul, în funcţie de agenda dansului, la care să-i expunem şi noi problemele şi revendicările.

Menţionăm că la întâlnire au fost prezenţi, pe lângă delegaţiile sindicatelor, reprezentanţii desemnaţi de colegii din minister.

Este clar că o eventuală discuţie cu premierul, dat fiind şi agenda externă (deplasări Bruxelles) ar însemna un nou termen de răgaz de minim 15 zile, fără a avea siguranţa unei rezolvări.

L-am informat pe ministrul finanţelor că nu putem accepta o nouă amânare iar membrii de sindicat nu pot fi opriţi să protesteze.

Prin urmare, fiecare dintre dumneavoastră veţi înştiinţa membrii în cadrul şedinţei de mâine dimineaţă”, se arată în mesaj.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite