Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proteste în DIASPORĂ. Românii au ieşit în stradă şi în marile oraşe europene (FOTO)

Zi de proteste şi în străinătate. Românii de prin toate colţurile lumii ies în stradă duminică pentru a condamna modificarea Codului Penal şi de procedura penală, prin ordonanţă de urgenţă, cu toate că OUG a fost abrogată.

Proteste în DIASPORĂ. Românii au ieşit în stradă şi în marile oraşe europene (FOTO)
Comentează 0

De asemenea, românii aflați în orașul din regiunea sudică a Franței, Montpellier au ieșit în stradă să protesteze, în semn de solidaritate cu oamenii din România. Aceștia au cântat imnul.

Proteste vor avea loc în multe dintre marile oraşe europene: Londra, Bruxelles, Atena, Paris şi Sofia.

Dublin​

Roma

Paris

Berlin

Atena

Madrid

Ordonanţa de urgenţă care a scos în stradă sute de mii de oameni în toată ţara, zile la rând, a fost abrogată, iar ministrul Justiţiei, Florin Iordache, îşi va asuma toate consecinţele. 

Grindeanu a mai spus că Ministerul şi ministrul Justiţiei îşi asumă consecinţele pentru confuzia creată legat de aplicările OUG. Totodată, acesta a mai spus că doreşte în continuare, să pună în aplicare programul de guvernare:

"De asemenea, e important să spunem că toate argumentele pe care le-am avut în susţinerea OUG nu au fost bine comunicate. Din acest motiv s-a creat multă confuzie, distorsiuni, care nu au legătură cu ce s-a adoptat. De aceea, Ministerul şi ministrul Justiţiei îşi asumă consecinţele. Închei prin a vă spune că doresc în continuare să pun în practică programul de guvernare, mai avem 12 puncte de adoptat astfel încât ce au votat românii să se regăsească în viaţa lor".

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite