Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profesor din Pecica acuzat de hărțuire, după ce i-a trimis mesaje unei eleve

Un profesor de sport de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Pecica este cercetat pentru hărțuirea unei eleve de 16 ani căreia i-ar fi trimis mesaje cu conotație sexuală. Profesorul, în vârstă de 42 de ani, nu preda la clasa elevei căreia i-ar fi trimis mesaje pe o rețea de socializare. Familia fetei a anunțat Poliția. 

Profesor din Pecica acuzat de hărțuire, după ce i-a trimis mesaje unei eleve
Comentează 0

Șeful Inspectoratului Școlar Județean a cerut constituirea unei comisii de cercetare disciplinară la nivelul școlii și se ia în discuție desfacerea contractului de muncă. „Comisia s-a constituit de luni, cei în cauză sunt anunțați cu 48 de ore înainte, iar azi ar trebui să avem rezultatul audierilor. Am cerut directorului scolii și consiliului de administrație al școlii ca sancțiunile sa fie drastice și am cerut o decizie cât mai rapidă în acest caz. Se pare că bunica fetei a depus o plângere și la Poliție”, ne-a declarat Marius Gondor, inspectorul școlar general al IȘJ Arad.

Profesorul i-ar fi cerut fotografii nud și ar fi chemat-o într-o seară la o întâlnire. „Polițiștii orașului Pecica au fost sesizați prin plângere penală, au întocmit un dosar penal si continuă cercetările pentru hărțuire”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.


Scrie un comentariu

trimite