Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Municipiului Arad sprijină sportul de performanţă

Luni, 2 aprilie 2018, în sala Regele Ferdinand din cadrul Palatului Administrativ, Directorul executiv al Centrului Municipal de Cultură, Daniela Pădurean Andreica a făcut cu această ocazie oscurtăprezentare a ceea ce înseamnă una dintre liniile de finanţare nerambursabilă pentru care municipalitatea alocă fonduri substanţiale in fiecare an.

Primăria Municipiului Arad sprijină sportul de performanţă
Comentează 1

„Este vorba despre promovarea sportului de performanţă, un program sportiv de utilitate publică ce este în atenţia municipalităţii de mai mulţi ani. Anul acesta ne-am străduit ca această procedură să fie finalizată ceva mai repede decât în anii anteriori ca să putem susţine sportul în  partea de campionat 2017-2018.

Aproximativ 30 de structuri au solicitat sprijinul financiar al municipalităţii, iar pentru 80% dintre ele răspunsul a fost unul favorabil. Acest lucru se traduce pe de o parte prin faptul că proiectele au fost bine întocmite, iar pe de altă parte există o deschidere substanţială din partea Primăriei Municipiului Arad pentru a susţine, a ajuta şi a promova sportul de performanţă.

În prima sesiune de finanțări nerambursabile din 2018, Centrul Municipal de Cultură Arada aprobat la categoria „Promovarea sportului de performanță” 19 proiecte. Dintre acesteaAsociația FC UTA a primit 3.500.000 lei, CS Baschet1.400.000 lei, iar CS Atletico 80.000 lei.

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite