Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Procurorul Miron Codrin a fost propus ca șef al DIICOT, Serviciul Teritorial Timișoara

Procurorul arădean Miron Codrin a fost propus ca șef al DIICOT, Serviciul Teritorial Timișoara, de CSM. 

Procurorul Miron Codrin a fost propus ca șef al DIICOT, Serviciul Teritorial Timișoara
Comentează 0

Pe ordinea de zi a ședinței din data de 21 decembrie 2021 a Secției pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a fost înregistrată propunerea de delegare în funcția de procuror şef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului Miron Codrin-Hora'iu, procuror şef al Biroului Teritorial Arad procuror din cadrul acestei structuri specializate. 

Miron Codrin a fost desemnat, in data de 16 martie 2016, prin ordin al prim-adjunctului procurorului general al României, în funcția de procuror șef al Biroului Teritorial Arad al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Acesta îl înlocuia în funcţie pe Dan Ilarie Adinel, căruia i-a expirat mandatul după 11 ani în care s-a aflat la conducerea DIICOT Arad.

Miron Codrin a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și activează în cadrul structurii teritoriale din anul 2005. A instrumentat în carieră dosare complexe de macrocriminalitate economico-financiară, criminalitate organizată, trafic internațional de droguri, trafic de persoane și criminalitate informatică. 


Scrie un comentariu

trimite