Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul din Moneasa recurge la practici comuniste pentru intimidarea viceprimarului

Primarul din Moneasa recurge la practici comuniste pentru intimidarea viceprimarului
Comentează 1

Primarul comunei Moneasa, Ioan Nuţu Herbei, recurge la practici comuniste din cauza disperării. Acesta nu s-a împăcat cu faptul că nu mai deţine controlul absolut asupra comunei în fruntea căruia se află din anul 2012. În toţi aceşti ani, staţiunea a cunoscut un adevărat declin. Investiţii majore nu au mai avut loc şi inclusiv numărul turiştilor a scăzut semnificativ.

Din cauza faptului că acesta nu mai deţine majoritatea din Consiliul Local şi nu mai poate lua orice decizie doreşte fără să dea socoteală nimănui, acesta se răzbună cum poate el. Ţinta lui Herbei este tânărul viceprimar Constantin Miron. Herbei a decis să îi retragă 21 de atribuţii care se regăsesc în fişa postului, conform dispoziţiei primarului numărul 28 din data de 19.03.2021. Prin acea dispoziţie, Herbei i-a tăiat cam toate atribuţiile viceprimarului. Bineînţeles că viceprimarul consideră această măsură una abuzivă şi a sesizat problema celor din Prefectura Arad care urmează să vină cu o soluţie în acest sens.

Asta e politica de tip comunist promovată de primarul Ioan Nuţu Herbei la Moneasa. Cine nu este de partea dumnealui, este împotriva sa şi trebuie înlăturat. Oare acesta este speriat de faptul că se apropie un vânt al schimbării în Moneasa? Faptul că acesta a pierdut majoritatea şi postul de viceprimar reprezintă un motiv de îngrijorare pentru alegerile care vor urma în anul 2024. Un lucru este cert, staţiunea de odinioară s-a degradat vizibil din toate punctele de vedere şi dacă pe vremuri era frecventată de turişti din toate părţile ţării, în ziua de astăzi nu mai vezi picior de om din cauza lipsei de viziune a administraţiei comunei.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite