Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Şagu cere acces pentru reţeaua de gaz pe unele terenuri ale judeţului

Primăria Comunei Șagu continuă demersurile pentru construirea rețelei de alimentare cu gaze naturale a localităților Șagu și Cruceni. În acest sens, administrația a solicitat Consiliului Județean Arad constituirea în favoarea comunei a dreptului de uz și a dreptului de servitute asupra unor terenuri proprietate publică a județului Arad. Pe aceste terenuri vor trece rețelele edilitare de gaz.

Primăria Şagu cere acces pentru reţeaua de gaz pe unele terenuri ale judeţului
Comentează 0

„Răspundem tuturor cererilor adresate de administrațiile locale, atunci când este vorba despre interesul public. La Șagu, rețeaua de gaze va aduce confort pentru cetățeni, dar și pentru școli, grădinițe și a alte obiective, fiind o oportunitate în plus pentru atragerea de investitori. Investim în drumuri, rețele de apă și canalizare, sprijinim dezvoltarea rețelei de gaz, aducem fonduri în sistemul sanitar și în cel social, pentru a crește uniform nivelul de trai al oamenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Rețelele de distribuție de gaz din comună vor avea o lungime de aproape 27 de kilometri și vor deservi cele 1.130 de gospodării, 12 clădiri publice și 46 de firme din Șagu și Cruceni.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite