Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prefectul Toth Csaba: „Nu știu unde în țară mai putem găsi exemple pozitive ca reabilitarea secției clinice Pediatrie I de către Cetatea Voluntarilor”

Reabilitarea secției clinice Pediatrie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este un model pozitiv de colaborare între societatea civilă, sectorul economic privat și instituțiile publice.

Prefectul Toth Csaba: „Nu știu unde în țară mai putem găsi exemple pozitive ca reabilitarea secției clinice Pediatrie I de către Cetatea Voluntarilor”
Comentează 0

„Am apreciat întotdeauna determinarea celor de la Cetatea Voluntarilor de a duce la bun sfârșit toate proiectele, nu puține, pe care le desfășoară în beneficiul comunităților arădene. Printre cele mai importante se află și reabilitarea secției Pediatrie I, un demers pe care l-am urmărit și susținut cu admirație, finalizat în doi ani, cu o importantă contribuție privată pentru care voluntarii au luptat zilnic. Mă bucură foarte mult ajutorul venit dinspre mediul de afaceri arădean deoarece investiția în reabilitarea secției de spital aduce un profit imediat întregii comunități. Nu știu unde, în țară, mai putem găsi astfel de exemple pozitive, însemnând inițiative în care colaborează societatea civilă, mediul de afaceri, instituții, cadre medicale și unde vin în sprijin concret multe personalități locale sau naționale. Felicitări Cetății Voluntarilor pentru toate proiectele desfășurate, fie că e vorba de secții ale spitalului ori de școli și grădinițe. Știu că nu se vor opri aici și ca Prefect al Județului Arad le mulțumesc pentru tot binele făcut comunității arădene”, a declarat prefectul Județului Arad, Toth Csaba.

Sursa foto: Facebook Instituția Prefectului

                                                    

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite