Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Potrivit lui MM Stoica, David Miculescu nu-şi merită banii, dar...

David Miculescu, fosta vedetă a UTA-ei, nu a reuşit să se impună deocamdată la Steaua, unde este folosit mai mult ca rezervă. De altfel, Mihai Stoica, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, recunoaşte că Miculescu nu-şi merită banii, dar...

Potrivit lui MM Stoica, David Miculescu nu-şi merită banii, dar...
Comentează 0

FCSB a stabilit viitorul lui David Miculescu (22 de ani), atacantul cumpărat de la UTA Arad cu 1,7 milioane de euro în vara trecută. Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că Miculescu nu-și merită banii până în momentul de față, dar nici n-a primit șanse să arate ce poate cu adevărat, scrie spotmedia.ro.

Președintele Consiliului de Administrație al FCSB a spus că atacantul care a fost cumpărat cu 1,7 milioane de euro de la UTA trebuie să joace mai mult în următoarea perioadă pentru a căpăta ritm.

Doar așa va putea să dea randament și să înceapă să facă diferența, susține Stoica: „Nu, până în momentul de faţă… Îi lipseşte să joace mai mult, e un jucător de 1,90m, care are nevoie de ritm. Dacă joacă o repriză la trei meciuri, n-o să capete niciodată ritm. Trebuie să joace, să-şi capete locul de titular. E o luptă foarte mare.

N-o să ştim niciodată ce se întâmpla, nu prea merge cu dacă. (n.r. - dacă nu se plătea 1,7 milioane de euro pe Miculescu). Ţi s-a părut că a primit şanse?”, susţine MM Stoica.

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite