Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad: “Aradul nu este nenorocit, domnule deputat Tripa!”

Constatăm în ultimele zile o campanie furibundă de denigrare pornită de PSD Arad. Prin vocea parlamentarului Florin Tripa, PSD jigenște grav arădenii și lipește Aradului etichete de prost gust, probabil din speranța că arădenii vor ignora că PSD vrea să distrugă justiția și să își liniștească corupții din Parlament și Guvern.

 PNL Arad: “Aradul nu este nenorocit, domnule deputat Tripa!”
Comentează 0

Pesediștii sunt scoși din minți de faptul că arădenii nu renunță la proteste, așa cum nu renunță, de altfel, nici sute de mii de români în alte județe. De aceea, nu ezită să vorbească despre „un Arad nenorocit”. Domnule deputat Tripa, Aradul nu este nenorocit. Este unul dintre județele care, prin munca oamenilor de aici în primul rând și printr-o administrație eficientă, are o economie performantă la nivel național, un nivel de trai superior altor județe. 

Domnul Tripa a avut deja șansa să se remarce, șansa unor amendamente care să aducă bani pentru Arad la construcția bugeului național. Nu a făcut-o, dar ne trimite fotografii din Parlament, măcar în poze să se vadă că este deputat. Nu am văzut să fi luptat pentru Arad, dar poate nu am remarcat noi și dl deputat ne va surprinde în mod plăcut. Dacă nu, asta e, suntem obișnuiți ca PSD să ia banii arădenilor, să-i ducă în Oltenia și Moldova, cu complicitatea unor lideri locali slabi. Dar măcar nu mai jigniți Aradul, domnule Tripa. Nu merită, chiar dacă v-a trimis în Parlament!

Comunicatul lui Florin Tripa demonstrează încă o dată disprețul pesediștilor fata de Arad și arădeni. Florin Tripa, cu zero inițiative pentru Arad în parlament, zero amendamente la buget pentru Arad, zero prețuire pentru arădenii care cer în strada respect, nu înțelege ce înseamnă să fii parlamentar și că această calitate îl obligă cel puțin să fie decent.

Aradul a construit prin eforturi proprii un spital, are proiecte de infrastructură pe fonduri europene, transfrontaliere, naționale. Județul nostru își dorește o deschidere internațională, mizăm pe turism, pe dezvoltarea serviciilor. Nu este totul perfect, desigur, mai sunt multe lucruri de făcut. Poate la un moment dat și domnul deputat Tripa va renunța să jignească Aradul și va sprijini eforturile de dezvoltare a județului.

Comunicat PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite