Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea

Mișcarea civică Inițiativa România a depus luni, la Parchetul general, o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de comiterea infracțiunii de conflict de interese în cazul delegării către Florin Iordache a atribuțiilor de președinte al Camerei Deputaților pentru ca acesta să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probelor, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.

Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea
Comentează 0

Scopul a fost ca Iordache să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probe, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.

Pe 8 octombrie 2018, Liviu Dragnea și-a delegat pentru o singură zi atribuțiile de președinte al Camerei lui Florin Iordache, vicepreședinte al acestui for. În aceeași zi, Iordache a sesizat Curtea Constituțională a României și a cerut ca inculpații care au fost "lezați" de protocoalele dintre parchete și SRI să-și poată obține “recunoașterea drepturilor încălcate și remedia vătămările produse”. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite