Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Membru CExN al PSD, acuzații dure către Dragnea: ”Am încredere zero barat în Guvernul Dăncilă!”

Un membru al CExN face afirmații dure la adresa conducerii PSD. Acesta a declarat pentru realitatea.net că are încredere zero barat în noul Guvern Dăncilă, punctând că filiale PSD slabe, care pierd de ani de zile alegerile, primesc miniștri și secretari de stat, după ce îl laudă și susțin pe Liviu Dragnea. Mai mult, acesta a mai spus că Rovana Plumb ar urma să primească un portofoilu de premier după ce l-a tot lăudat pe Liviu Dragnea, în ultimul timp, deși acum ceva timp, era în tabăra lui Ponta. Pe de altă parte, acesta a mai punctat că liderii PSD din Moldova nu îndraznesc să comenteze în fața lui Dragnea, din două motive: au interesele lor, iar Dragnea are banii în pix pentru alocările de proiecte.

Membru CExN al PSD, acuzații dure către Dragnea: ”Am încredere zero barat în Guvernul Dăncilă!”
Comentează 0

”Dacă ești minoritar în partid, nu ai ce să faci. Chiar nu ai ce să faci. Au votat patru oameni împotriva demiterii lui Mihai Tudose. Iar Dragnea a dus negocierile cu lideri de filiale din țară, nu cu primarii. Funcții, bani, proiecte. Toți sunt în pixul lui Dragnea”, a spus acesta, în exclusivitate pentru realitatea.net, după ce a subliniat că în opinia sa, este o greșeală pentru PSD să își destituie Guvernul la 6 luni.

Întrebat câtă încredere are în Guvernul Dăncilă, sursa a menționat: ”Zero barat! Asta pentru că pe lângă oamenii pe care îi va păstra Dragnea în Guvern, vor primi funcții alții cei care îi aduc laude lui Dragnea. Inclusiv filialele care au votat după ce Dragnea a obținut susținerea lor. Spre exemplu, cei din Maramureș pierd alegerile de ani de zile. Au 2 miniștri și un secretar de stat. Secretar de stat care e acolo de ceva timp, a fost și pe la Romatsa, care mai e și incompetent”(n.r. Dragoș Titea).

Solicitat să spună dacă liderii PSD din Moldova nu ar trebui să critice faptul că din această zonă nu sunt nominalizați miniștri sau secretari de stat din zona lor, acesta a mai punctat:

”Păi Dragnea are grija de vreo doi ani să numească doar oameni din apropirea lui, mai ales din Oltenia. Iar liderii PSD din Moldova, cei de acum, sunt de o incompetență crasă! Mai au și interesele lor. Spre exemplu, Dan Nica, la Galați. Păi el e la Bruxelles, are 15 000 de euro pe lună, mai vrea un mandat în 2019! Evident că votează cum vrea Dragnea, îl laudă”, a încheiat liderul PSD, adăugând că și Ionel Arsene se află printre liderii incompetenți din Moldova.

În încheiere, acesta a mai spus: ”Să știți că nu e o diferență mare între Dragnea și Ponta. Doar că unul a jucat rolul polițistului bun, iar altul pe al polițistului rău”.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite