Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pizzeria La Familia

Pizzeria La Familia
Comentează 0

În orașul nostru a apărut pe piață un nou restaurant: ,,La Familia’’! Poate vă întrebați de unde provine această denumire?

Ei bine, am să vă povestesc în câteva rânduri despre apariția noastră și am să încep  cu începutul!

Mă numesc Gabor Alin Lucian, am 29 ani, sunt căsătorit, iar din dorința noastră  de a avea o familie întemeiată, in viața noastră a apărut un băiețel! În acel moment am putut să zic că într-adevăr suntem o familie în adevăratul sens al cuvântului! Din prea multă iubire pentru familia mea, dar și pentru ceea ce fac, meseria mea, am decis să aduc în orașul nostru un nou concept: un restaurant cu o gamă largă și diversificată de pizza! Din dorința de a oferi oamenilor produse de calitate dar și un ambient foarte plăcut în restaurantul nostru!
 

Când veți deschide ușile pizzeriei noastre și veți pași înăuntru, vă veți simți ca într-o mare familie unită.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de oferte, avem în meniul nostru plata unei pizza iar a doua e gratis, transportul pentru comenzile la domiciliu este gratuit.

Iar pentru firmele care sunt interesate de produsele noastre avem 10% reducere la oricare produs! 

Vă așteptăm în Pizzeria La Familia, de la cel mai mic membru al familiei, până la ce mai mare membru al familiei, să vă încântați papilele gustative! 

Aici, în PIZZERIA de pe B-dul Revoluției – 99 (stația de Taxi Teatru) programul nostru este zilnic între orele 10 – 24, timp în care ne puteți găsi în localul de pe bulevard sau ne puteți comanda telefonic la nr: 0741016001 sau pe pagina noastră de Facebook: Pizzeria La Familia.

Avem și oferte la domiciliu:

2 x Pizza medii – 60 lei

2 x Pizza big – 98 lei

iar pentru firme facem un discount de 10%.

Cu respect, 
Gabor Alin Lucian & Haiduc Vasile

 

Galerie foto (37)