Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 4,5 milioane de lei pentru extinderea rețelei de gaz la Tisa Nouă

Nicolae Dolha, primarul comunei Fântânele, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației un contract de finanțare pentru extinderea rețelei de gaz la Tisa Nouă.

Peste 4,5 milioane de lei pentru extinderea rețelei de gaz la Tisa Nouă
Comentează 0

„Am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare a proiectului «Dezvoltarea sistemului de distribuție gaze naturale în localitatea Tisa Nouă, județul Aradx» în valoare de 4.554.328,78 lei, proiect prin care vom introduce gazul metan în toată localitatea Tisa Nouă. Este un alt mare proiect la care am lucrat încă de la preluarea mandatului de primar și la care am mai parcurs încă o etapă importantă”, susține Nicolae Dolha, primarul comunei Fântânele.

La semnarea contractului, alături de primarul Nicolae Dolha, s-a aflat și deputatul liberal arădean Glad Varga. „M-am bucurat să fiu alături de primarul comunei Fântânele, domnul Nicolae Dolha, care a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de distribuție a gazului natural în localitatea Tisa Nouă. Obiectivul de investiții este finanțat prin Programul Anghel Saligny. Această inițiativă va aduce beneficii semnificative pentru firme private, clădiri publice și numeroase gospodării private, motiv pentru care îl felicit pe domnul primar și sper ca astfel de proiecte să fie realizate și în alte comunităţi arădene”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.

 

Articole asemanatoare