Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 100 de copii din Arhiepiscopia Aradului au participat la tabăra „Tinerețe în Ortodoxie”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, 105 copii din Arhiepiscopia Aradului au participat în aceste zile la cea de-a III – a ediție a taberei „Tinerețe în Ortodoxie”, organizată de Asociația Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului, în parteneriat cu Consiliul Județean și Centrul Cultural Județean Arad, scrie arhiepiscopiaaradului.ro.

Peste 100 de copii din Arhiepiscopia Aradului au participat la tabăra „Tinerețe în Ortodoxie”
Comentează 0

Cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, veniți din tot județul Arad, dar și din județul Hunedoara, acești copii au petrecut trei zile în frumosul complex Căsoaia, unde s-au rugat, s-au jucat, au participat la diverse competiții, au făcut karaoke, au dansat și, mai ales, s-au bucurat unii de ceilalți, legând noi prietenii.

Preoții organizatori au propus în fiecare zi diverse teme de discuții, cum ar fi: „Relația cu Dumnezeu, o prioritate pentru toți copiii”; „Cartea și foloasele ei”; „Telefonul, laptopul și rețelele de socializare. Oportunități și obstacole”; „Fii bucurie pentru cei pe care îi ai în preajma ta!”; „Timpul – resursa prețioasă a fiecăruia”; ș.a.

Intraţi AICI pentru detalii şi mai multe fotografii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite