Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Omondi duce acasă toate punctele și Bătrâna Doamnă leagă două victorii:  U. Cluj - UTA 1-3

UTA reușește astăzi să ia toate punctele puse în joc la Cluj, cu ajutorul lui Omondi, care a fost implicat în toate fazele de gol ale Bătrânei Doamne, când fie a înscris, fie a dat pasa decisivă. Elevii lui Mircea Rednic leagă două victorii, încep astfel să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului, urcând pe locul 11 cu 30 de puncte, venind la trei puncte de locurile de play-off.

Omondi duce acasă toate punctele și Bătrâna Doamnă leagă două victorii:  U. Cluj - UTA 1-3
Comentează 0

Gazdele încep mai bine prima repriză, au primele ocazii, prin Fossati (minutul 3), Mitrea (minutul 6) și chiar reușesc să înscrie prin Kelven (minutul 7),  când Kucher iese greșit, ezită, iar balonul este trimis cu capul în plasă. Din fericire, reușita șepcilor roșii este anulată, cu ajutorul Camerei VAR, pe motiv de offside. Încetul cu încetul, UTA începe să-și revină, iar în minutul 13, Omondi îi fură mingea lui Masoero și de la centru terenului începe o cursă spre poarta lui Iliev, pe care-l execută în stil de mare atacant. Elevii lui Neluțu Sabău par demoralizați și UTA înscrie din nou în minutul 37. Același Omondi ajunge într-o poziție ideală, după o nouă greșeală în apărare a clujenilor, trage în Iliev, balonul ajunge din nou la el și îi pasează lui Luckassen, care îndeplinește o simplă formalitate. Gazdele revin pe final și reușesc să reducă din handicap în minutul 45+4, printr-un șut foarte frumos reușit de Daniel Popa, care a luat pe toată lumea prin surprindere.

UTA înscrie și după pauză

Dușul rece primit de jucătorii UTA-ei la golul lui Popa pare să fi prins foarte bine, pentru că în repriza secundă au reușit să-și impună jocul, iar Omondi a ieșit din nou la rampă, atât în ceea ce privește ocaziile, dorința de a-și pune amprenta asupra acestei partide, cât și la capitolul reușitelor. Omondi are ocazii în minutele 49 și 59 (când scărița pe care o încercă din apropierea punctului cu var e respinsă de portarul Clujului), iar în minutul 55 înscrie pentru 1-3, mingea intrând în plasă în urma unei centrări la care nu reușește să ajungă niciunul dintre coechipierii săi aflați în careul lui Iliev. Până la final ar mai fi de remarcat ocaziile lui Luckassen (minutul 60), Anselmo și Chipciu (minutul 80, când Benga și Kucher au fost la post) și Vlad Morar (minutul 87).

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Neluțu Sabău, respectiv Mircea Rednic.

U. Cluj: Iliev – Kelven, Mitrea (Anselmo), Masoero – Chipciu, Bic, Fossati (V. Gheorghe), Roger jr (Vătăjelu) – D. Nistor, D. Popa (Roguljic), R. Silaghi. Rezerve: Gorcea – Chirilă, Pițian, Vătăjelu, Chinteș, Pănoiu, Grobry, Anselmo, V. Gheorghe, Roguljic.

UTA: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues – C. Mihai, Freitas (Lopez) – Micovschi (R. Pop), Fabry (V. Morar), Omondi (David) – Luckassen (Ofosu). Rezerve: Fl. Iacob – Stolnik, R. Pop, Lopez, David, Ofosu, Trif,  V. Morar.

Partida a fost condusă la centru de Iulian Călin, ajutat la cele două tușe de Romică Bîrdeș și Alexandru Vișan, arbitru de rezervă fiind Rareș Vidican, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Cătălin Popa și Ciprian Danșa. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Iosif Olah (FRF) și Viorel Ilinca (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite