Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noua stagiune teatrală s-a deschis cu premiera ”Terapie de grup”

Noua stagiune teatrală s-a deschis cu premiera ”Terapie de grup”
Comentează 0

În acest weekend musicalul „Terapie de grup” a deschis stagiunea 2020 – 2021 la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

„Terapie de grup” de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila, în regia lui Tapasztó Ernő i-a reunit în distribuție pe: Marina Palii, Ștefan Gheorghe Dogaru, Alexandra Gîtlan, Alex Popa, Bogdan Neciu și Diana Ioana Licu. Muzica este compusă de Bolba Tamás, iar versurile sunt semnate de Alexandra T. Gîtlan, Tapasztó Ernő, Éder Enikő și Fekete Réka. Coordonator muzical este Éder Enikő. Decorul și costumele sunt realizate de Irina Păun Chirilă și Tapasztó Ernő. Echipa spectacolului este completată de: Timea Laslavic (traducerea textului),  Fekete Réka (asistent regie), Ioan Horga, Cosmin Harbei și Lucian Chîrlan (light design), Cosmin Harbei și Lucian Chîrlan (sound) și Cosmin Blaga (regie tehnică).

”Sper să le placă spectatorilor acest spectacol și să se joace cam tot atât de mult cât a jucat Zoltan Lovas ”Apropo, ați chemat pompierii”, căci eu am fosrte mare încredere în acest spectacol și, mai ales, în colegii tineri care-l joacă. Cu toții sunt senzaționali și eu sper și știu că acest spectacol va avea o viață foarte lungă, deoarece, fără să exagerez, este unul dintre cele mai bune spectacole ale ultimilort ani. Este o trupă puternicfă și s-a putut lucra extraordinar și, în condițiile acestei pandemii, eu cred că am reușit să facem un teatru de calitate”, a precizat Tapasztó Ernő. regizorul spectacolului.

”Îi vom vedea la lucru pentru prima dată în formula acestei premiere pe noii angajați ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici” și este o altfel de premieră pentru că este realizată de către Teatrul Clasic „Ioan Slavici” în colaborare cu  Aradi Kamaraszínház și Teatrul Jókai, Békéscsaba din Ungaria și este o bucurie pentru noi că, iată,  Tapasztó Ernő montează aici o comedie muzicală”, a puctat direcxtorul teatrului arădean, actorul Bogdan Costea.

Galerie foto (55)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite