Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Moș Crăciun a ajuns și la copiii din comuna Fântânele (FOTO)

Iată că la Fântânele se întâmplă din nou evenimente frumoase, prin care se încearcă închegarea unei comunități cât mai unite, pentru că factorul uman este cel mai important lucru într-o comunitate. Credem cu tărie că e momentul ca românii să fie uniți, să fie frați în cuget și-n simțiri să nu se mai lase trași într-o parte sau alta după interese străine de ei.

Moș Crăciun a ajuns și la copiii din comuna Fântânele (FOTO)
Comentează 0

După investițiile care se desfășoară aici și vreau să amintesc de extinderea rețelei de curent electric în cartierul nou Fântânele, de care vorbeam în urmă cu câteva zile, iar de vreo trei săpămâni am prezentat faptul că s-a găsit soluția pentru introducerea gazului în localitatea Tisa Nouă, urmând ca în curând să înceapă lucrările, iată că primarul Nicolae Dolha și Consiliul Local Fântânele s-au gândit și la cei mici, la copilașii comunei, fie că sunt din Fântânele fie că sunt din Tisa Nouă.

Într-o atmosferă încărcată de bucurie și emoție, printre sunete de colinde, Moș Crăciun a ajuns tocmai de la Polul Nord și la copiii de aici, dăruindu-le multe cadouri minunate. Deși a fost oprit la vamă și întrebat de CERTIFICATUL VERDE, pentru dânsul și pentru reni, a reușit să se strecoare (necarantinat) arătându-le celor de la vamă crenguța verde de brad, semn al LIBEREI TRECERI prin toată lumea în aceste zile minunate. Apoi și-a strunit renii și dus a fost, iar prima oprire a fost în fața Primăriei Fântânele. Aici moșul a fost ajutat de angajații instituţiei, de primar și viceprimar, dar și de sponsorii care au fost ajutoarele lui de nădejde pentru a putea împărți cadourile aduse pentru toți copii din comună. Bucuria fiecărui copil a fost nemărginită la vederea Moșului și mai ales de faptul că fiecare a primit cadoul mult dorit. Apoi, într-un târziu Moșul și-a luat rămas bun de la copii și de la toți cei prezenți, și-a strunit renii și a plecat spre alți copii și alte zări.

E timpul colindelor, e timpul ca oamenii sa fie mai buni și iubitori de semeni, mai credincioși și mai smeriți, pentru că însuși Dumnezeu în aceste zile minunate a trimis pe fiul său să se nască umil în ieslea Bethleemului ca noi să avem mântuire și pace pe pământ. Fie ca nașterea pruncului sfânt să ne aducă tuturor multă bucurie în suflete, să fim mai buni și mai credincioși ! Sărbători fericite și binecuvântate tuturor!

Galerie foto (28)