Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mobilier și aparatură medicală donate Spitalului Județean de o firmă din Arad; urmează 500 de teste rapide

Una dintre firmele care s-au alăturat campaniei de susținere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este CLEVER SOLUTIONS Point SRL, reprezentată de Adrian Dragoș și Ana-Maria Dragoș.

Mobilier și aparatură medicală donate Spitalului Județean de o firmă din Arad; urmează 500 de teste rapide
Comentează 0

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Arad, donația constă în canapele pentru consultații (11 bucăți), dulapuri de medicamente (22 bucăți), noptiere (16 bucăți), un defibrilator, trei aparate aerosoli cu ultrasunete, două aparate electrochirurgie, 16 aspiratoare chirurgicale, perfuzobat și accesorii (trei bucăți). „Compania arădeană a mai comandat și plătit în avans 500 bucăți teste rapide pentru detecția COVID-19, care vor fi donate tot Spitalului Județean”, se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Arad.

Gestul făcut de societatea arădeană nu a trecut neremarcat. „Mulțumim frumos oameni cu suflet mare”, a scris pe Facebook Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. De asemenea, prof. univ. dr. Lizica Mihuț, președintele Forumului Prietenie și Colaborării Româno-Chineze a scris: „FORUMUL PRIETENIEI ȘI COLABORĂRII ROMÂNO-CHINEZE apreciază, în mod deosebit, DONAȚIA vicepreședintei FORUMULUI, doamna ANA-MARIA DRAGOȘ precum și a firmei SC CLEVER SOLUTIONS POINT SRL, reprezentată de familia sa.”

Contactată telefonic, Ana-Maria Dragoș susține că societatea pe care o reprezintă nu a făcut acest gest pentru publicitate, nedorind să vorbească foarte mult despre donație. Totuși ne-a spus că așteaptă ca cele 500 de teste rapide să fie livrate, pentru a le putea pune la dispoziția cadrelor medicale de la Județean.

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite