Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miss Pecica 2022, cu prilejul Zilelor Orașului Pecica

Miss Pecica 2022, cu prilejul Zilelor Orașului Pecica
Comentează 0

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc concursul de frumusețe Miss Pecica 2022, organizat în cadrul Zilelor Orașului Pecica. La competiție au participat localnicele cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, care s-au calificat în faza finală. Tinerele au debutat pe scenă, trecând prin patru probe care au presupus calități fizice dar și abilități de perspicacitate, eleganță, prezență scenică și inteligență emoțională. Pentru concursul de frumusețe, rochiile de seara au fost realizate special pentru eveniment, de designerul Alina Kvas, coafura a fost realizate sub coordonarea hairstylist-ului Mira Marchiș, iar machiajul a fost asigurat de către echipa condusă de Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș. Pregătirea tinerelor s-a întins pe mai multe zile, iar coregrafia concurentelor a fost creată de balerina Bianca Tonța. 

Membrii juriului au fost: Prof. Alexandru Zaharia,; Sergiu Moldovan; Prof. Maria Dan, Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr " Pecica;  Emma Vidolman- deținătoarea titlului Miss Pecica; Mira Marchiș- hairstylist oficial Miss Pecica și Miss Arad; Alexandra Mariș- make-up artist oficial Miss Pecica și Miss Arad; Diana Redei Cauțun- make-up artist oficial Miss Pecica și Miss Arad; Rebeka Tira – Miss Arad 2021; Ioana Hotăran- Top Model of the World, Miss România și Alina Kvas- designer.

 

Premiile concursului au fost:

 

Premiul special de debut- Sârb Ioana Daria

Premiul de perspicacitate- Ionaș Roxana

Premiul de Popularitate - Roșu Cristina Alexandra

Miss Glam Hair- Alesia Roxana Gorgan

Premiul de fotogenie - Totîlcă Manuela

Miss Eleganta - Pop Cristina

Miss Beauty - Bătrân Alexandra Iasmina

Premiul de originalitate- Bătrân Bianca Ana-Maria

Premiul Special al juriului-  Ciobotaru Raluca Elena

Locul III- Bătrân Alexandra Iasmina        

Locul II -Pop Cristina

Miss Pecica 2022- Alesia Roxana Gorgan

Miss Pecica a fost organizat de către comitetul organizatoric al  Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în parteneriat cu Primăria Orașului Pecica.

Câștigătoarea concursului s-a calificat automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în data de 11 august la Vechiul Cazino din Arad.

Fotografii: Sorin Sipanu

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite