Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesajul dur transmis pesediștilor de un cunoscut medic din vestul țării

Cunoscutul medic reșițean Paul Purea a transmis un mesaj foarte dur la adresa PSD, partid pe care-l acuză că și acum, în timpul pandemiei, face opoziție doar de dragul opoziției. Asta, în condițiile în care, în opinia sa, țara are nevoie de Ajutor şi Unitate, nu de o Opoziţie demagogică şi hâdă!”

Mesajul dur transmis pesediștilor de un cunoscut medic din vestul țării
Comentează 0

„Lumea se clatină, România începe cu adevărat să ardă, şi voi liliecilor comunistoizi nu mai conteniţi, în balele voastre pline de «Covid 20 20»!, să criticaţi, să spurcaţi cu viruşii voştri tot ce atingeţi, urmărind să profitaţi politic de/din starea critică în care se găseşte ţara şi poporul! Nu vă este ruşine? [... ] Ajutaţi, nu mai criticaţi Guvernul şi Preşedinţia! Nu conştientizaţi că prin veninul vostru accentuaţi criza şi contribuiţi la extinderea pandemiei atât în planul genotipului viral cât şi în cel psihologic al cetăţenilor? Oamenii au nevoie de linişte, de încredere, de suport material şi strategic, de paturi ATI cu pneumomate şi monitoare, de măşti şi mănuşi, de medicamente, de alimente..., nu de ipocrizie şi demagogie! Ce puteaţi să faceţi voi mai mult în aceasta criză decât Johannis, Orban, Vela, Câţu, ministrul Sănătăţii, când aţi lăsat ţara vraişte, şi pe butuci?  [...] Astăzi, ca niciodată, ţara are nevoie de Ajutor şi Unitate, nu de o Opoziţie demagogică şi hâdă!”, a scris pe Facebook doctorul Purea.

Intrați aici pentru a citi ce a scris medicul: https://reper24.ro/mesajul-dur-si-fara-menajamente-al-medicul-resitean-paul-purea-lumea-se-clatina-si-voi-liliecilor-comunistoizi-nu-mai-conteniti-sa-criticati/

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite