Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Membrii unei grupări de traficanți de droguri, arestați. Vindeau în Arad cannabis, ecstasy si amfetamina

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Arad şi procurorii DIICOT au reușit destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic  de droguri.

Membrii unei grupări de traficanți de droguri, arestați. Vindeau în Arad cannabis, ecstasy si amfetamina
Comentează 1

Anchetatorii spun că un tânăr de 25 de ani din Arad ar fi inițiat și constituit o grupare infracțională având ca obiect traficul de canabis, comprimate ecstasy si amfetamina. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, ar fi aderat și sprjinit activitatea infracțională, prin procurarea și distribuirea drogurilor pe raza municipiului.

Ulterior, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziții la domiciliile și reședințele membrilor grupării, fiind depistate și ridicate 520 de grame cannabis, 90 de comprimate ecstasy și 4 grame de amfetamină.

Magistrații Tribunalului Arad au emis un mandat de arestare preventivă pe numele liderului grupării, iar în cazul celorlați trei membri a fost dispusă măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite