Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Măști de protecție distribuite gratuit locuitorilor comunei Seleuș

Locuitorii comunei Seleuș au avut parte de o surpriză frumoasă, din partea Primăriei, în plină pandemie de coronavirus. De ieri, au început să primească, măști de protecție, care le sunt împărțite gratuit.

Măști de protecție distribuite gratuit locuitorilor comunei Seleuș
Comentează 0

„Începând de astăzi în comuna noastră vor fi distribuite GRATUIT măști reutilizabile către cetățeni! Bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem peste această perioadă grea din viața noastră a tuturor!”, scria, ieri, pe Facebook primarul Cristian Branc.

După ce le-a dat consătenilor câteva informațiii despre măștile care le sunt împărțite, Branc a revenit cu o nouă postare: „Sunt în slujba DUMNEAVOASTRA. Mi se pare o chestie de normalitate să nu vin la voi doar cu pliante electorale, sunt alături de comunitatea noastră împreună cu echipa mea care este pe baricade. În zilele urmatoare, până joi, cel târziu vineri, toți cetățenii comunei vor avea măști de protecție!!!”

Modul în care au reacționat autoritățile locale din comună nu a rămas neobservat de internauți. „Felicitări primarului Cristian Branc împreună cu cei de la primăria Seleuș, pt gestul umanitar de a împărți măști gratuite tutor celor din comuna noastră! Mult respect din partea noastră!”, a scris un localnic tot pe Facebook, acesta fiind doar unul dintre cei care și-au manifesat în public aprecierea pentru gestul făcut de edil.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite