Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Man ameninţat cu instanţa de Anamaria Prodan, care dă detalii din culise; cât ar fi vrut să câştige arădeanul la Parma şi cât ar fi obţinut de fapt

Ca o adevărată impresară care se simte trădată, Anamaria Prodan dă din casă. Potrivit digisport.ro, aceasta îl ameninţă cu instanţa pe arădeanul Dennis Man şi dă detalii din culisele negocierilor cu Parma. De altfel, arădeanul se află acum în centrul unui scandal imens, Gigi Becali şi Ananmaria Prodan aruncându-şi vorbe grele în urma transferului. Asta, în condiţiile în care transferul a fost perfectat de Giovanni Becali, vărul lui Gigi, deşi impresara jucătorului era Anamaria Prodan.

Man ameninţat cu instanţa de Anamaria Prodan, care dă detalii din culise; cât ar fi vrut să câştige arădeanul la Parma şi cât ar fi obţinut de fapt
Comentează 0

Anamaria Prodan susţine că a avut o ofertă concretă de 10 milioane, pentru fostul utist, plătibili în patru rate, și încă 2,5 milioane, posibile bonusuri. Impresara mai spune, conform digisport.ro, că Dennis Man i-ar fi cerut să-i obțină un salariu de 1,3 milioane de euro, fără comisionul ei. Totodată, jucătorul a vrut mașină și 250.000 de euro la semnătură.

Din informațiile impresarei, în cele din urmă Man s-a ales cu mult mai puțin, lucrând cu frații Becali. El ar primi acum 850.000 de euro pe sezon.

În plus, Anamaria Prodan e convinsă că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Giovanni Becali din cauza datoriei pe care o are la FCSB. Este vorba despre 85.000 de euro pe care fotbalistul i-a primit de la Gigi Becali ca să-și cumpere apartament, mai scrie digisport.ro.

Nu a uitat de UTA

Arădeanul a debutat duminică la Parma, din postura de rezervă, în meciul pierdut de echipa sa cu 2-0 în faţa celor de la Napoli. Înainte de meci, Man a postat o fotografie cu noul tricou în care urma să evolueze, iar lângă se vedeau apărătorile cu sigla UTA-ei, echipă la care a jucat între 2015 şi 2016, şi de la care s-a lansat în fotbalul mare.

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: sport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite