Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mamă denaturată: poliţiştii din Sântana cercetează o femeie care şi-a trimis copiii la cerşit

Cerşetoria a ajuns un fenomen greu controlabil, după cum tot un fenomen a ajuns şi cerşetoria în care sunt implicaţi minori. Copiii sunt de fapt exploataţi de tot felul de indivizi certaţi cu legea, unii dintre ei chiar părinţii lor, şi în plus sunt educaţi de o asemenea manieră încât la maturitate ajuns clienţi aproape siguri ai puşcăriilor.

Mamă denaturată: poliţiştii din Sântana cercetează o femeie care şi-a trimis copiii la cerşit
Comentează 0

Din când în când oamenii legii mai fac câte un dosar penal, însă acţiunile întreprinse de aceştia sunt insuficiente pentru a ţine sub control această activitate infracţională. Ieri, un astfel de caz a intrat în atenţia poliţiştilor de la Sântana.

„Polițiștii Orașului Sântana cercetează o femeie de 34 de ani, din aceeași localitate, care la data de 26 aprilie a.c., i-ar fi pus pe cei trei copii minori ai săi să cerșească în fața unui magazin alimentar din localitate. Anterior, aceasta a fost sancționată contravențional în repetate rânduri.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea unui minor în scop de cerșetorie”, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite